Visie

We zijn Stichting MediWietOlie begonnen, zodat mensen een keuze hebben in een behandeling met Thc olie. En deze keuze ook kunnen maken. Het is een initiatief van mensen voor mensen, deze mensen doen het praktisch tegen kost prijs. Dus niet om er zwaar aan te verdienen, ze maken de olie geheel op biologische wijze. Wat wij doen is bemiddelen tussen vragende en makende partijen en het verstrekken van informatie, dit alles geheel kosteloos.

Wij van Stichting MediWietOlie vinden dat iedereen die geen baat hebben bij de reguliere zorg het recht heeft om Thc wietolie te gebruiken. En Stichting MediWietOlie wil dat op deze manier mogelijk maken.

(Raadpleeg ten alle tijden uw arts)

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons een email sturen via info@stichtingmediwietolie.nl.

Die wij ook altijd zullen beantwoorden (binnen 24 uur)

Stichting MediWietOlie

Our Clients