blog

Nico 8-9-2017

Ik gebruik wietolie al 13 maanden. Met heel goede resultaten Ben maart 2015 geopereerd aan mijn hart, 3 bypasses, waarvan een niet gelukt is !!… Afgelopen augustus begonnen met innemen van de wietolie. Dus nu 5 maanden later met geweldig resultaat. Slaap nu tussen de 8 – tot 10 uur per dag, voorheen 6 uur per dag. Sta nu helemaal uitgerust op. Voel me super relax. Heb na de operatie een aanval op mijn .

Angelien 23-8-2017

Sinds november vorig jaar ben ik begonnen met het nemen van 2 druppels olie per dag en voel me energieker dan voorheen, waarom ik het ben gaan gebruiken, omdat ik een aantal aandoeningen heb gehad zoals afwijkingen aan de baarmoeder, te grote lymfeklieren en de nodige chronische pijntjes vandaar ik heel simpel dacht, baat het niet schaad het niet….Ook hebben ze een voorstadium huidkanker bij mij geconstateerd en ben sinds een paar weken bezig .

Joke 16-8-2017

Vanaf maart 2017 gebruik ik de olie en de zalf. Na een paar weken merkte ik verbetering. De littekens (bulten) gingen slinken en jeuken. Onder beiden oksels. Ben begonnen met 2 druppels onder de tong voor het slapen gaan, na ongeveer 2 maanden aangevuld met 1 druppel in de middag, daar ben ik met een week mee gestopt omdat ik als een duf konijn rond liep. Ik schijn heftig te reageren, heb ik ook .

Luister naar je lichaam

Luister naar je lichaam Ga bij de behandeling vooral af op wat voor jou goed voelt. Het lichaam weet zelf meestal heel goed wat het nodig heeft. Dat geldt niet alleen voor de verhouding en dosis THC/CBD, maar ook voor de rest van je dieet. Je kunt bijvoorbeeld trek krijgen in iets wat je normaal gesproken niet graag eet. Er zijn gevallen bekend van mensen die opeens behoefte kregen aan gebakken lever, terwijl ze .

Stoned

THC-wietolie THC-wietolie bevat in tegenstelling tot CBD-wietolie wel een grote hoeveelheid THC waarvan u een high/stoned gevoel kan krijgen. Wanneer u THC-wietolie inneemt via de mond werkt het binnen 5-15 minuten, het blijft 3-5 uur werkzaam. Het gevoel is dus ook na 3-5 uur weg. Wanneer het gevoel onprettig (bijvoorbeeld duizelig) aanvoelt kunt u ervoor kiezen om wat CBD-wietolie in te nemen. CBD reduceert het gevoel. Let wel: het is niet hetzelfde gevoel als u wiet .
X